در این تحقیق الگوی پر شدن قالب و انجماد آلیاژ آلومینیومA356 در حالت نیمه جامد مورد بررسی قرار گرفته است رفتار سیلانی این آلیاژ در حالت نیمه جامد بوسیله یک مدل توانی ، که در آن ویسکوزیته تابعی از نرخ برش میباشد ، در نظر گرفته شد. معادلات مورد نظر با استفاده از مدل power law cut-off نرم افزار procastحل گردید. نتایج به دست آمده با نتایج حاصله از آزمایش عملی مقایسه شد. در ادامه با استفاده از نتایج حاصله به منظور تولید قطعه ای با صفحات نازک به روش نیمه جامد ، سیستم راهگاهی طراحی شده و قطعه مورد نظر به روش نیمه جامدریختهگری گردید. نتایج حاصله نشان داد که مدل مورد استفاده با نتایج مشاهده شده در عمل بسیار نزدیک میباشد.
قوس الکتریکی منبع حرارتی مناسبی برای مهم ترین فرآیندهای جوشکاری است ومی توان آنرا با شدت حرارت زیاد تولید کرد.علاوه برمنبع حرارات،قوس الکتریکی می تواند انتقال فلز مذاب از الکترود به محل جوش را نیز انجام دهد.از طرف دیگر امکان دارد جهت بر طرف نمودن لایة اکسید سطحی فلز هم به کار گرفته شود.در محفظه یا هالةقوس با حوضچة جوش تعدادی واکنش های پیچیده"گاز سرباره فلزمذاب"وبرخی تغییرات متالورژیکی دیگر انجام می گیرد.
Welding Defects
Introduction
Common weld defects include:
Any of these defects are potentially disastorous as they can all give rise to high stress intensities which may result in sudden unexpected failure below the design load or in the case of cyclic loading, failure after fewer load cycles than predicted.