صادق اسفیدان

بسم الله الرحمن الرحیم سایت شخصی صادق قربانی اسفیدان

صادق اسفیدان

بسم الله الرحمن الرحیم سایت شخصی صادق قربانی اسفیدان

اثر دما و اندازه ذرات پودر بر رفتار تفجوشی پودر برنج زرد

چکیده

در این تحقیق، اثر دما و اندازه ذرات پودر بر رفتار تفجوشی پودر برنج زرد Zn35%Cu- (درصد وزنی) مورد مطالعه قرار گرفت. فرآیند تفجوشی قطعات فشرده شده، در دماهای825، 850، 875، 900، 925 درجه سانتی­گراد به مدت یک ساعت و در دو دانه­بندی با اندازه متوسط ذرات 35 و400 میکرون انجام و تغییرات چگالی نمونه­ها و وضعیت تخلخل­ها توسط میکروسکوپ نوری بررسی شد. نتایج نشان داد که در محدوده دمایی مورد آزمایش، با افزایش دمای تفجوشی، ابتدا چگالی کاهش و سپس افزایش می­یابد. غالب بودن انبساط گازهای محبوس در تخلخل­ها (وارد شده در مرحله فشردن پودرها) بر فرآیند تفجوشی عامل رفتار غیرعادی مرحله اول تفجوشی تشخیص داده شد. مقایسه نمونه­های با اندازه ذرات متفاوت نشان داد که پودر ریزتر با داشتن سطح ویژه بالاتر، تمایل بیشتری به تفجوشی داشته و در دمای کمتری تفجوشی بر پدیده انبساط گازها غلبه می­نماید. به علاوه، تصاویر میکروسکوپی انبساط و انقباض تخلخل­ها را بر حسب دمای تفجوشی تأیید نمود.

دانلود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد